Teradom

Ponudba garažnih vrat

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
DVIŽNO NIHAJNA VRATA
STRANSKA DRSNA GARAŽNA VRATA
ROLO NAVOJNA GARAŽNA VRATA
KRILNA IN DVOKRILNA GARAŽNA VRATA
ThermoCarbon
ThermoSafe
Thermo65
Thermo46
TopComfort

Notranja vrata

Notranja vrata ProLine
Notranja vrata DesignLine
Notranja vrata ClassicLine
Notranja vrata GlassLine
Loft notranja vrata
Drsna notranja vrata
Vhodna vrata ThermoSafe

Vhodna vrata ThermoSafe

Vhodna vrata ThermoSafe se uvrščajo v višji kakovostni razred med vhodnimi vrat. Prepričala vas bodo z odlično toplotno izolacijo in visokimi standardi glede varnosti. Posebej primerna so za nizkoenergijske hiše. Podrobnosti si lahko preberete v nadaljevanju, za primerjavo različnih tipov vhodnih vrat Hörmann

PREDNOSTI VHDNIH VRAT ThermoSafe

Vhodna vrata ThermoSafe predstavljajo višji kakovostni razred med vhodnimi vrati, namenjena predvsem nizkoenergijskim hišam. Izjemna toplotna izolacija in visoki varnostni standardi so njihove ključne značilnosti.

Zaradi svoje odlične toplotne izolacije so idealna izbira za hiše, kjer je pomembno ohranjati nizko energijsko porabo. Zahvaljujoč kakovostnim materialom in izdelavi ter inovativnim tehničnim rešitvam ThermoSafe vrata zagotavljajo učinkovito preprečevanje toplotnih izgub, kar prispeva k udobnemu in energetsko učinkovitemu bivalnemu okolju.

Poleg tega so ThermoSafe vrata opremljena z visokokakovostnimi varnostnimi mehanizmi, ki zagotavljajo zanesljivo zaščito doma in prebivalcev. S svojimi varnostnimi lastnostmi izpolnjujejo visoke standarde in so primerne tudi za tiste, ki cenijo varnost svojega doma.

Zahvaljujoč svoji funkcionalnosti, estetskemu videzu ter visokim standardom toplotne izolacije in varnosti, so vhodna vrata ThermoSafe odlična izbira za tiste, ki želijo kakovostna in trajna vhodna vrata za svoj dom.