Teradom

Ponudba garažnih vrat

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
DVIŽNO NIHAJNA VRATA
STRANSKA DRSNA GARAŽNA VRATA
ROLO NAVOJNA GARAŽNA VRATA
KRILNA IN DVOKRILNA GARAŽNA VRATA
ThermoCarbon
ThermoSafe
Thermo65
Thermo46
TopComfort

Notranja vrata

Notranja vrata ProLine
Notranja vrata DesignLine
Notranja vrata ClassicLine
Notranja vrata GlassLine
Loft notranja vrata
Drsna notranja vrata
Notranja vrata GlassLine

Notranja vrata GlassLine - več svetlobe za vaš dom

Če želite, da bo vaš dom preplavljen s svetlobo, potem so notranja steklena vrata GlassLine prava izbira za vas. Steklena vrata niso samo elegantna in estetska, temveč tudi ustvarijo občutek večjega prostora in prijaznosti ter dajo vsakemu prostoru poseben šarm.

Značilnosti steklenih vrat GlassLine

Pri vseh steklenih notranjih vratih GlassLine z motivi je uporabljeno enojno varnostno steklo ESG debeline 8 mm. Ta vrsta stekla je na voljo v toniranih ali popolnoma matiranih izvedbah ter v modernem podstrešnem dizajnu. Na izbiro imate tudi vezano varnostno steklo VSG debeline 10 mm. Ta vrsta stekla je sestavljena iz 2 stekel, ki sta trdno povezani z barvno ali matirano folijo.

S steklom CLEAR bodo vaša steklena vrata dobila nevsiljiv, zanimiv kontrast, saj z železovim oksidom v steklu nastane rahel “zeleni sij”. V kolikor pa vam je ljubši barvno nevtralen izgled, vam priporočamo steklo CLEAR WHITE.

Za piko na i si lahko omislite še zanimive detajle in vzorce, ki bodo vaša steklena vrata naredili res posebna.

Različne obdelave steklenih vrat GlassLine

Glede na motiv so steklena notranja vrata obdelana z različnimi tehnikami:

  • SITOTISK: Posebna proti praskam odporna površina, ki je enostavna za vzdrževanje in neobčutljiva za umazanijo.
  • PESKANO: Peskanje vriše fine motive v stekleno površino. Matirana površina, oplemenitena z nano premazom, zagotavlja manj sledi prstnih odtisov.
  • LASERSKA TEHNIKA: Ta obdelava stekla prepriča s finimi detajli in odtenki. Zaradi globinskega učinka nastanejo fascinantni vtisi, ki so s sijajem steklenih vrat še bolj poudarjeni.
  • BRUŠENE REŽE: Brušene reže na steklenih vratih so v obliki finega V-utora. Glede na želeno jasnost pogleda se uporabi prozorno ali satinirano steklo. Žlebičasto brušena površina je prepričljiva zaradi posebnih vzorcev, občutenega dotika in izrednih svetlobnih efektov, ki nastanejo zaradi učinka prizme.

Različne motive in dizajne notranjih steklenih vrat GlassLine preverite v katalogu ali nas kontaktirajte.