Teradom

Ponudba garažnih vrat

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
DVIŽNO NIHAJNA VRATA
STRANSKA DRSNA GARAŽNA VRATA
ROLO NAVOJNA GARAŽNA VRATA
KRILNA IN DVOKRILNA GARAŽNA VRATA
ThermoCarbon
ThermoSafe
Thermo65
Thermo46
TopComfort

Notranja vrata

Notranja vrata ProLine
Notranja vrata DesignLine
Notranja vrata ClassicLine
Notranja vrata GlassLine
Loft notranja vrata
Drsna notranja vrata
Notranja krilna vrata

Hörmann notranja krilna vrata

Hörmann ponuja notranja krilna vrata za različne potrebe v novogradnjah in prenovah, izdelana iz jekla, jekla/lesa in aluminija. Ta vrata so zasnovana z mislijo na visoko kakovost, estetsko oblikovanje ter različne možnosti opreme, kar omogoča prilagajanje različnim okusom in potrebam. Poleg tega se odlikujejo tudi z atraktivnim razmerjem med ceno in zmogljivostmi, kar pomeni, da lahko stranke pri Hörmannu pričakujejo kakovostna notranja vrata po dostopnih cenah.

Krilna vrata Horman izvedbe

Program notranjih krilnih vrat Hörmann ponuja različne možnosti, ki ustrezajo različnim potrebam in pričakovanjem strank. Tukaj je pregled treh kakovostnih programov:

  1. Kovinska notranja vrata ZK: Ta program predstavlja kakovostno in cenovno ugodno izbiro. Kovinska notranja vrata Hörmann zagotavljajo zanesljivo rešitev za vaše potrebe po notranjih vratih.

  2. Kovinska/lesena notranja vrata OIT: Ta vrata odlikuje izredna masivnost, stabilnost in vzdržljivost. Kombinacija kovine in lesa zagotavlja trpežnost in estetski videz, ki bo dopolnil videz vašega doma.

  3. Aluminijasta notranja vrata AZ 40: Ta vrata omogočajo zasteklitve velikih površin, kar ustreza moderni arhitekturi. Aluminijasta konstrukcija prinaša sodoben videz in funkcionalnost.

Ne glede na izbiro programa vam Hörmann notranja vrata zagotavljajo odličen dizajn, visoko stabilnost, toplotno in zvočno izolacijo ter protidimno in protivlomno zaščito. Poleg tega pa vam nudijo tudi široko paleto možnosti prilagoditve, kot so različne barve, zasteklitve, kljuke in druge opcijske izvedbe.