Teradom

Ponudba garažnih vrat

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
DVIŽNO NIHAJNA VRATA
STRANSKA DRSNA GARAŽNA VRATA
ROLO NAVOJNA GARAŽNA VRATA
KRILNA IN DVOKRILNA GARAŽNA VRATA
ThermoCarbon
ThermoSafe
Thermo65
Thermo46
TopComfort

Notranja vrata

Notranja vrata ProLine
Notranja vrata DesignLine
Notranja vrata ClassicLine
Notranja vrata GlassLine
Loft notranja vrata
Drsna notranja vrata
Vhodna vrata ThermoCarbon

Vhodna vrata ThermoCarbon

Vrata ThermoCarbon so nedvomno vrhunska izbira med vhodnimi vrati, saj ponujajo najvišje standarde glede toplotne izolacije in varnosti vašega doma. Za primerjavo z drugimi tipi vhodnih vrat Hörmann preberite spodaj.

PREDNOSTI VHDNIH VRAT ThermoCarbon

Vhodna vrata ThermoCarbon so zasnovana posebej za pasivne hiše, kjer je ključnega pomena visoka stopnja toplotne izolacije. Z vgrajenim sestavljenim profilom vratnega krila, ojačanim s karbonskimi steklenimi vlakni, ter toplotno ločenim okvirjem vrat zagotavljajo izjemno toplotno izolacijo z vrednostjo toplotne prehodnosti Ud do 0,47 W/(m²K). Površinsko izravnano 100 mm aluminijasto vratno krilo s PU polnilom iz trde pene in trinivojskim tesnilom dodatno prispeva k nizki prehodnosti toplote.

Kar zadeva varnost, imajo vhodna vrata ThermoCarbon vgrajeno 9-točkovno varnostno ključavnico H9, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Serijsko so opremljena s protivlomno varnostno opremo RC 3, možna pa je tudi nadgradnja na varnostno opremo RC 4.

Poleg funkcionalnosti so vhodna vrata ThermoCarbon tudi estetsko privlačna, saj imajo zakrite ležeče tečaje in ekskluzivna držala vrat iz aluminija ali nerjavečega jekla. Te dodatke je mogoče izbrati glede na želeni videz vrat, pri čemer se harmonično ujemajo s površinsko izravnanim vratnim krilom.