Teradom

Ponudba garažnih vrat

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
DVIŽNO NIHAJNA VRATA
STRANSKA DRSNA GARAŽNA VRATA
ROLO NAVOJNA GARAŽNA VRATA
KRILNA IN DVOKRILNA GARAŽNA VRATA
ThermoCarbon
ThermoSafe
Thermo65
Thermo46
TopComfort

Notranja vrata

Notranja vrata ProLine
Notranja vrata DesignLine
Notranja vrata ClassicLine
Notranja vrata GlassLine
Loft notranja vrata
Drsna notranja vrata
Sekcijska garažna vrata

Izberite vrata, ki ustrezajo vašemu domu

Vseeno, za kateri gradbeni stil iščete sekcijska garažna vrata, pri Hörmannu boste zagotovo našli motiv vrat, ki bo ustrezal vam in vaši hiši – od ravnih vodoravnih motivov do klasičnih kaset v številnih površinah, barvah in imitacijah ter kot vrata iz masivnega lesa. Naj vas navdahne raznolikost podjetja Hörmann.

PREDNOSTI SEKCIJSKIH GARAŽNIH VRAT

Med različnimi modeli laho izbirate vrata za vašo garažo, ki se bodo vašemu domu optimalno prilagajala, ustrezala vašim optimalnim zahtevam in potrebam, hrakti pa zagotavljale varnost in estetiko vašega doma.

Garažna vrata z navpičnim odpiranjem

Elegantna avtomatska sekcijska garažna vrata Hörmann se odpirajo navpično navzgor. Ta zasnova omogoča, da se vrata pomaknejo pod strop in ne zahtevajo veliko prostora. S tem principom konstrukcije se zagotovi maksimalen prostor tako v garaži kot pred njo, in omogoča do 14 cm širši prehod v primerjavi z dvižnimi garažnimi vrati.

Garažna vrata primerna za vse vgradne situacije

Pri izbiri sekcijskih garažnih vrat Hörmann ni pomembna oblika garažne odprtine. Garažna odprtina lahko ima pravokoten, poševen, segmentni (segmentni lok) ali polkrožen lok. Sekcijska garažna vrata Hörmann so vedno primerna za vaše potrebe.

Garažna vrata z zaščito pred vlomi

Pri sekcijskih garažnih vratih Hörmann je varovalo pred dvigovanjem avtomatsko zaskočeno v omejevalniku tekalnega vodila, kar zagotavlja zaščito vrat pred neželenim dvigovanjem. Ta varnostna funkcija deluje izključno mehansko in je učinkovita tudi v primeru izpada električne napetosti.

Garažna vrata s kakovostnim tesnjenjem

Trajno elastična in vremensko odporna tesnila na vseh štirih straneh sekcijskih garažnih vrat Hörmann učinkovito zadržujejo veter in dež. Dvostenska sekcijska garažna vrata Hörmann imajo tudi kakovostna sredinjska tesnila med posameznimi elementi vrat. Talno tesnilo sekcijskih garažnih vrat Hörmann se prilagaja neravnim površinam tal zaradi večje površine profilne cevi, kar zagotavlja boljše tesnjenje.