Teradom

Ponudba garažnih vrat

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
DVIŽNO NIHAJNA VRATA
STRANSKA DRSNA GARAŽNA VRATA
ROLO NAVOJNA GARAŽNA VRATA
KRILNA IN DVOKRILNA GARAŽNA VRATA
ThermoCarbon
ThermoSafe
Thermo65
Thermo46
TopComfort

Notranja vrata

Notranja vrata ProLine
Notranja vrata DesignLine
Notranja vrata ClassicLine
Notranja vrata GlassLine
Loft notranja vrata
Drsna notranja vrata
Drsna notranja vrata

Praktičnost in eleganca

Drsna notranja vrata Hörmann so odlična rešitev v primerih, ko zaradi pomanjkanja prostora vgradnja klasičnih krilnih vrat ni mogoča.

Prednosti drsnih vrat:

Z izbiro 1- ali 2-krilnih drsnih notranjih vrat, ki se odpirajo ob steni ali v njo, boste svoje prostore optimalno izkoristili. Hkrati bo zaradi popolnega vizualnega ujemanja drsnih vrat z ostalimi notranjimi vrati Hörmann vaš dom izgledal elegantno in dovršeno.

Površine drsnih vrat in montaža:

Podboj, ohišje drsnih vrat in vratna krila v površinah Duradecor Ultramatt, Schiefer, Leinen ter pravi lak in furnir iz pravega lesa tvorijo skladno enoto.

Pri montaži vrat v steno se tekalna vodila montirajo v stensko kaseto v steni, ki je pripravljena na mestu vgradnje. S tem odpade ohišje drsnih vrat.

Drsna vrata z okvirjem iz jekla:

Celoten element z navpičnim prislonom je mogoče tekoče namestiti pred ali v steno. Robustni podboji so na voljo z visokokakovostnim prašnim lakiranjem. Celoten sistem drsnih vrat je nameščen kot ena enota in ga je treba obložiti le še z mavčno ploščo. Posebej elegantna v izvedbi HW-SL z vidnim delom vratnega okvirja na steni le 6 mm.

Sistem drsnih vrat CORVARA:

Sistem drsnih vrat Corvara s svojimi značilnimi tekalnimi kolesci in stilskim profilom vodil interpretira industrijski slog. Ekskluziven ambient poudarjajo ujemajoči se dodatni elementi, kot je ploski ročaj black.edition.

Sistem drsnih vrat SLIDE COMPACT:

Profil tekalnega vodila, v katerem drsijo vratna krila, je na voljo v mat nerjavnem jeklu, intenzivni črni ali beli barvi. Profil se lahko montira tako pred steno kot tudi v špaleto. Z zastekljeno obsvetlobo sistem v širokih prehodih ustvari svetlobno prepustno in prostorsko varčno rešitev vrat. Do teže vratnega krila 60 kg je sistem Slide Compact opremljen s pripravo SafeClose za mehko zapiranje vratnega krila.