Teradom

Ponudba garažnih vrat

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
DVIŽNO NIHAJNA VRATA
STRANSKA DRSNA GARAŽNA VRATA
ROLO NAVOJNA GARAŽNA VRATA
KRILNA IN DVOKRILNA GARAŽNA VRATA
ThermoCarbon
ThermoSafe
Thermo65
Thermo46
TopComfort

Notranja vrata

Notranja vrata ProLine
Notranja vrata DesignLine
Notranja vrata ClassicLine
Notranja vrata GlassLine
Loft notranja vrata
Drsna notranja vrata
Loft vrata po meri

Notranja vrata ProLine - brezčasna eleganca

Če v vašem domu cenite dobro počutje, so modeli vrat ProLine prava izbira. Vratno krilo, bodisi s pripiro ali brez nje, v kombinaciji z vašo najljubšo barvo ali imitacijo, ustvarja prijetno atmosfero, ki vabi k sprostitvi.

Vsa loft notranja vrata Hörmann so narejena po meri, prilagojena vašim individualnim željam in zahtevam prostora.

1-krilna loft vrata

1-krilna loft vrata Hörmann so idealna za manjše prehode, kjer lahko fleksibilno in elegantno kombiniramo manjše elemente. Dobavljiva so po meri v dimenzijah od 750 do 1500 mm širine in od 2000 do 3000 mm višine.

Z dodatkom stranskih zasteklitev in nadsvetlobe 1-krilna loft vrata postanejo primerna tudi za zapiranje večjih odprtin. Takšna vrata s svojimi jeklenimi profili in velikimi površinami zasteklitve izjemno privlačijo pogled. Izrazito poudarjajo svoj sodoben industrijski slog, eleganco in brezčasni minimalizem.


2-krilna loft vrata

2-krilna loft vrata Hörmann so dobavljiva v dimenzijah od 1500 do 2500 mm širine in od 2000 do 3000 mm višine, vendar pa lahko s pomočjo stranskih zasteklitev in nadsvetlob zapremo tudi zelo velike odprtine – vse do 5000 mm širine in 4000 mm višine.

2-krilna loft vrata s stranskimi elementi in nadsvetlobami ustvarijo občutek steklene stene in so posebej priročna za zapiranje prehoda med dnevno sobo in kuhinjo ali prehoda iz bivalnega prostora na hodnik, saj so prostori med seboj ločeni, hkrati pa loft vrata z dvemi krili omogočajo širok prehod, dopuščajo velik pretok svetlobe in zagotavljajo nemoten pregled med prostori.